Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 148g (W ~330)
Woda: 96g
Drożdże:0.06g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 148g (W ~330)
Woda: 96g
Drożdże:0.06g
Sól:: 5g
Składniki
148g
Mąka
96g
Woda
0.06g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0oosmk1tqb/