Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-05-2023 23:02
Czas przygotowywania
11-05-2023 17:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 301g (W ~370)
Woda: 196g
Drożdże:0.40g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 301g (W ~370)
Woda: 196g
Drożdże:0.40g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
301g
Mąka
196g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0mtxw3q3qw/