Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-10-2021 21:30
Czas przygotowywania
30-10-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:5
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 305g (W ~370)
Woda: 183g
Drożdże:0.48g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:5
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 305g (W ~370)
Woda: 183g
Drożdże:0.48g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
305g
Mąka
183g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.48g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Perta dla Ani na 60
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0lshhuluti/