Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-07-2022 22:30
Czas przygotowywania
07-07-2022 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas19
Czas w TO:3
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 441g (W ~310)
Woda: 286g
Drożdże:1.50g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas19
Czas w TO:3
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 441g (W ~310)
Woda: 286g
Drożdże:1.50g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
441g
Mąka
286g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
1.50g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
mąka mix – pizzeria, ok 200g, lidl ok 200, magiche ok 40g
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0krbekahsl/