Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
235g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:235g
Hydratacja:63%
Całkowity czas27
Czas w TO:15
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 561g (W ~340)
Woda: 354g
Drożdże:0.52g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:235g
Hydratacja:63%
Całkowity czas27
Czas w TO:15
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 561g (W ~340)
Woda: 354g
Drożdże:0.52g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
561g
Mąka
354g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0jr8a7lqib/