Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
14-06-2023 23:30
Czas przygotowywania
16-06-2023 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:9
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 604g (W ~370)
Woda: 362g
Drożdże:1.12g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:9
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 604g (W ~370)
Woda: 362g
Drożdże:1.12g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
604g
Mąka
362g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.12g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0jmugaxxsw/