Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-04-2022 18:00
Czas przygotowywania
24-04-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 793g (W ~330)
Woda: 516g
Drożdże:1.26g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 793g (W ~330)
Woda: 516g
Drożdże:1.26g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
793g
Mąka
516g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
1.26g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Spotkanie z Kaśką, Mąka Nuvola,
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0izlfyk0jx/