Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-01-2023 20:00
Czas przygotowywania
29-01-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
350g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 634g (W ~330)
Woda: 380g
Drożdże:0.32g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 634g (W ~330)
Woda: 380g
Drożdże:0.32g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
634g
Mąka
380g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.32g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0hnjcbskf8/