Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 585g (W ~330)
Woda: 380g
Drożdże:0.50g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 585g (W ~330)
Woda: 380g
Drożdże:0.50g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
585g
Mąka
380g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0gr9pxm3aw/