Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
12-06-2022 17:05
Czas przygotowywania
13-06-2022 17:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 730g (W ~330)
Woda: 475g
Drożdże:1.21g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 730g (W ~330)
Woda: 475g
Drożdże:1.21g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
730g
Mąka
475g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
1.21g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
1206
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0ecynkpg95/