Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-08-2023 22:20
Czas przygotowywania
15-08-2023 17:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:7
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 850g (W ~310)
Woda: 510g
Drożdże:1.08g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:7
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 850g (W ~310)
Woda: 510g
Drożdże:1.08g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
850g
Mąka
510g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
1.08g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0e6uowmkpu/