Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 302g (W ~330)
Woda: 190g
Drożdże:0.31g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 302g (W ~330)
Woda: 190g
Drożdże:0.31g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
302g
Mąka
190g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
pierwsza próba z mąką Basia 00
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0d5o7lincb/