Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
320g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:1
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 940g (W ~330)
Woda: 592g
Drożdże:6.66g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 44g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:1
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 940g (W ~330)
Woda: 592g
Drożdże:6.66g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 44g
Składniki
940g
Mąka
592g
Woda
44g
Oliwa z oliwek
6.66g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
Kraj
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/02nvxs5cgl/