Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 450g (W ~340)
Woda: 270g
Drożdże:0.90g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 450g (W ~340)
Woda: 270g
Drożdże:0.90g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
450g
Mąka
270g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.90g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tcxixkg0lv/