Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
410g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:410g
Hydratacja:61%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 500g (W ~320)
Woda: 305g
Drożdże:1.04g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:410g
Hydratacja:61%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 500g (W ~320)
Woda: 305g
Drożdże:1.04g
Sól:: 15g
Składniki
500g
Mąka
305g
Woda
1.04g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Pizzeria
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sbggeh4w78/