Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:10
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 641g (W ~350)
Woda: 417g
Drożdże:0.93g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:10
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 641g (W ~350)
Woda: 417g
Drożdże:0.93g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
641g
Mąka
417g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
0.93g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fdtgfxk693/