Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1276g (W ~320)
Woda: 766g
Drożdże:1.99g
Sól:: 38g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1276g (W ~320)
Woda: 766g
Drożdże:1.99g
Sól:: 38g
Składniki
1276g
Mąka
766g
Woda
1.99g
Drożdże
38g
Sól
Notatki
Patt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/g7riuef0lm/