Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 625g (W ~380)
Woda: 388g
Drożdże:0.45g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 625g (W ~380)
Woda: 388g
Drożdże:0.45g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
625g
Mąka
388g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
stagioni 4 porche
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/dnggaqsz21/