Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-08-2023 10:00
Czas przygotowywania
21-08-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 987g (W ~250)
Woda: 642g
Drożdże:1.09g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 987g (W ~250)
Woda: 642g
Drożdże:1.09g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
987g
Mąka
642g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.09g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c6ptio7i6t/