Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-05-2023 20:20
Czas przygotowywania
26-05-2023 15:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
430g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:430g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 805g (W ~310)
Woda: 443g
Drożdże:0.57g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:430g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 805g (W ~310)
Woda: 443g
Drożdże:0.57g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
805g
Mąka
443g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.57g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cv1gewnulu/