Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-02-2023 18:01
Czas przygotowywania
18-02-2023 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 940g (W ~330)
Woda: 574g
Drożdże:1.52g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 940g (W ~330)
Woda: 574g
Drożdże:1.52g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
940g
Mąka
574g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
1.52g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
To blok-4h
Tk blok-17
To blok-1
To kulki 2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k0fth8my0r/