Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-12-2022 12:00
Czas przygotowywania
31-12-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas30
Czas w TO:24
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 1018g (W ~350)
Woda: 631g
Drożdże:0.71g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas30
Czas w TO:24
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 1018g (W ~350)
Woda: 631g
Drożdże:0.71g
Sól:: 32g
Składniki
1018g
Mąka
631g
Woda
0.71g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2o5ipbhxho/