Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-12-2022 00:01
Czas przygotowywania
30-12-2022 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
266g
Waga porcji
14szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:14szt
Waga porcji:266g
Hydratacja:57%
Całkowity czas40
Czas w TO:4
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 2310g (W ~370)
Woda: 1317g
Drożdże:5.66g
Sól:: 55g
Oliwa z oliwek: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:14szt
Waga porcji:266g
Hydratacja:57%
Całkowity czas40
Czas w TO:4
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 2310g (W ~370)
Woda: 1317g
Drożdże:5.66g
Sól:: 55g
Oliwa z oliwek: 42g
Składniki
2310g
Mąka
1317g
Woda
42g
Oliwa z oliwek
5.66g
Drożdże
55g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/28jzthqigm/