Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
13-05-2022 20:00
Czas przygotowywania
14-05-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 846g (W ~310)
Woda: 465g
Drożdże:1.85g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 846g (W ~310)
Woda: 465g
Drożdże:1.85g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
846g
Mąka
465g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.85g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/llp6intusv/