Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-04-2022 14:00
Czas przygotowywania
28-04-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 497g (W ~340)
Woda: 298g
Drożdże:0.82g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 497g (W ~340)
Woda: 298g
Drożdże:0.82g
Sól:: 15g
Składniki
497g
Mąka
298g
Woda
0.82g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fypdp1rsuc/