Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-10-2021 20:00
Czas przygotowywania
29-10-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:18
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 595g (W ~380)
Woda: 375g
Drożdże:0.33g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:18
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 595g (W ~380)
Woda: 375g
Drożdże:0.33g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
595g
Mąka
375g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.33g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
pizza dla Majusi x4
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/92vuhfxgyk/