Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-11-2021 13:00
Czas przygotowywania
07-11-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas26
Czas w TO:16
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1009g (W ~340)
Woda: 706g
Drożdże:0.82g
Sól:: 35g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas26
Czas w TO:16
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1009g (W ~340)
Woda: 706g
Drożdże:0.82g
Sól:: 35g
Składniki
1009g
Mąka
706g
Woda
0.82g
Drożdże
35g
Sól
Notatki
fciul
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zm8ickrau6/