Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-08-2023 04:00
Czas przygotowywania
21-08-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 460g (W ~360)
Woda: 276g
Drożdże:0.33g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 460g (W ~360)
Woda: 276g
Drożdże:0.33g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.33g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
aaa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zjnajsnged/