Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-05-2022 18:00
Czas przygotowywania
21-05-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 773g (W ~380)
Woda: 502g
Drożdże:0.64g
Sól:: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 773g (W ~380)
Woda: 502g
Drożdże:0.64g
Sól:: 25g
Składniki
773g
Mąka
502g
Woda
0.64g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
Pizza do Gorlic, mąka Nuvola 25%, Pizzeria 75% hydro 65%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zdtalcn3zq/