Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-11-2022 20:00
Czas przygotowywania
12-11-2022 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas41
Czas w TO:17
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 914g (W ~370)
Woda: 558g
Drożdże:0.46g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas41
Czas w TO:17
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 914g (W ~370)
Woda: 558g
Drożdże:0.46g
Sól:: 28g
Składniki
914g
Mąka
558g
Woda
0.46g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z13zrag4ub/