Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-12-2022 23:00
Czas przygotowywania
17-12-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1595g (W ~370)
Woda: 957g
Drożdże:0.96g
Sól:: 48g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1595g (W ~370)
Woda: 957g
Drożdże:0.96g
Sól:: 48g
Składniki
1595g
Mąka
957g
Woda
0.96g
Drożdże
48g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z0mf9xmkq0/