Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-03-2023 15:00
Czas przygotowywania
10-03-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 301g (W ~330)
Woda: 180g
Drożdże:0.32g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 301g (W ~330)
Woda: 180g
Drożdże:0.32g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
301g
Mąka
180g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.32g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
mąka Biedronka GustoBello 2szt.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yxcg7hqvlu/