Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-08-2022 16:14
Czas przygotowywania
25-08-2022 18:14
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 555g (W ~340)
Woda: 333g
Drożdże:0.51g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 555g (W ~340)
Woda: 333g
Drożdże:0.51g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
555g
Mąka
333g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yqdiz1rrfu/