Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 322g (W ~190)
Woda: 193g
Drożdże:1.34g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 322g (W ~190)
Woda: 193g
Drożdże:1.34g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
322g
Mąka
193g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.34g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
2 kule na szybko
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yfebyqt6wq/