Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
02-02-2023 18:30
Czas przygotowywania
03-02-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1640g (W ~330)
Woda: 902g
Drożdże:0.80g
Sól:: 45g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1640g (W ~330)
Woda: 902g
Drożdże:0.80g
Sól:: 45g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
1640g
Mąka
902g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.80g
Drożdże
45g
Sól
Notatki
Asdf
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xpwlvqflct/