Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:14
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 978g (W ~370)
Woda: 587g
Drożdże:0.77g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:14
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 978g (W ~370)
Woda: 587g
Drożdże:0.77g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
978g
Mąka
587g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xdzl9qttpf/