Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
21-10-2021 18:00
Czas przygotowywania
22-10-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 292g (W ~330)
Woda: 190g
Drożdże:0.14g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 292g (W ~330)
Woda: 190g
Drożdże:0.14g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
292g
Mąka
190g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.14g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xdbenbrn2y/