Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-03-2023 18:38
Czas przygotowywania
18-03-2023 18:38
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~330)
Woda: 616g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~330)
Woda: 616g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
994g
Mąka
616g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Przepis
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wrey2ase1l/