Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-01-2022 00:30
Czas przygotowywania
25-01-2022 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
245g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
17h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:245g
Hydratacja:60%
Całkowity czas17
Czas w TO:7
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 595g (W ~300)
Woda: 357g
Drożdże:1.77g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:245g
Hydratacja:60%
Całkowity czas17
Czas w TO:7
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 595g (W ~300)
Woda: 357g
Drożdże:1.77g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
595g
Mąka
357g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.77g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wnwoqthbuj/