Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
02-10-2021 14:25
Czas przygotowywania
02-10-2021 18:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
1200g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:1200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 715g (W ~190)
Woda: 443g
Drożdże:3.05g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:1200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 715g (W ~190)
Woda: 443g
Drożdże:3.05g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
715g
Mąka
443g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
3.05g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wajikzcd1h/