Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-03-2022 19:56
Czas przygotowywania
26-03-2022 19:56
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 754g (W ~330)
Woda: 453g
Drożdże:0.38g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 754g (W ~330)
Woda: 453g
Drożdże:0.38g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
754g
Mąka
453g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.38g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w99z0hoomh/