Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 239g (W ~330)
Woda: 153g
Drożdże:0.21g
Sól:: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 239g (W ~330)
Woda: 153g
Drożdże:0.21g
Sól:: 8g
Składniki
239g
Mąka
153g
Woda
0.21g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
zwiekszam hydro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vwchqpquej/