Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 540g (W ~340)
Woda: 324g
Drożdże:0.43g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 540g (W ~340)
Woda: 324g
Drożdże:0.43g
Sól:: 16g
Składniki
540g
Mąka
324g
Woda
0.43g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Mąka Petra
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vtwiunn4ab/