Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:11
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 297g (W ~340)
Woda: 187g
Drożdże:0.31g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:11
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 297g (W ~340)
Woda: 187g
Drożdże:0.31g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
297g
Mąka
187g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Z soboty na niedziele 28h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vmkolvrriv/