Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
69h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas69
Czas w TO:46
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 1729g (W ~410)
Woda: 1210g
Drożdże:0.31g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas69
Czas w TO:46
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 1729g (W ~410)
Woda: 1210g
Drożdże:0.31g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
1729g
Mąka
1210g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
48g
Sól
Notatki
Hej
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vd9hkzqi51/