Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 297g (W ~350)
Woda: 193g
Drożdże:0.50g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 297g (W ~350)
Woda: 193g
Drożdże:0.50g
Sól:: 10g
Składniki
297g
Mąka
193g
Woda
0.50g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uwct3abd2f/