Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-11-2021 17:00
Czas przygotowywania
24-11-2021 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
258g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:258g
Hydratacja:57%
Całkowity czas45
Czas w TO:5
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1916g (W ~380)
Woda: 1092g
Drożdże:3.08g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 38g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:258g
Hydratacja:57%
Całkowity czas45
Czas w TO:5
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1916g (W ~380)
Woda: 1092g
Drożdże:3.08g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 38g
Składniki
1916g
Mąka
1092g
Woda
38g
Oliwa z oliwek
3.08g
Drożdże
49g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uvgl3ngbvl/