Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas21
Czas w TO:21
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 757g (W ~320)
Woda: 469g
Drożdże:0.38g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas21
Czas w TO:21
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 757g (W ~320)
Woda: 469g
Drożdże:0.38g
Sól:: 23g
Składniki
757g
Mąka
469g
Woda
0.38g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/umje71d5t1/