Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
50szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:50szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 7802g (W ~330)
Woda: 4291g
Drożdże:4.18g
Sól:: 215g
Oliwa z oliwek: 193g
Parametry ciasta
Ilość porcji:50szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 7802g (W ~330)
Woda: 4291g
Drożdże:4.18g
Sól:: 215g
Oliwa z oliwek: 193g
Składniki
7802g
Mąka
4291g
Woda
193g
Oliwa z oliwek
4.18g
Drożdże
215g
Sól
Notatki
rrrrr
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ujmbk93fhj/