Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 618g (W ~380)
Woda: 402g
Drożdże:0.57g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 618g (W ~380)
Woda: 402g
Drożdże:0.57g
Sól:: 20g
Składniki
618g
Mąka
402g
Woda
0.57g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/u3iroqu4qs/